Categorii

Despre noi

Pasiunea pentru tehnica traita zi cu zi

O`Boyle SRL este o firma cu capital integral privat, infiintata in 1997, cu sediul in Timisoara. Avem  un colectiv compact cu competenta profesionala ridicata si orientat in gasirea solutiilor tehnice optime pentru clientii nostri.

Suntem activi in domeniul automatizarilor industriale, avand parteneriate de peste 25 de ani cu firme din Germania, Elvetia si Japonia.

Spectrul larg al produselor din domeniul automatizarilor industriale oferite ne confera pozitia de furnizor de top in domeniu pe piata din Romania.

 

Competenta

Competenta noastra profesionala creste in permanenta prin scolarizarea sistematica a colectivului devenind astfel bine calificati pentru clientii nostri din industrie, cercetare sau comert.

Flexibilitatea

Flexibilitatea este un atribut esential cerut pe piata de azi, iar noi prin structura simpla a lanturilor decizionale suntem receptivi la cererile clientilor nostri si oferim un timp de reactie scurt.

Calitatea

Alegem cu deosebita grija produsele si furnizorii nostri astfel incat produsele din portofoliu sa se situeze in segmentul calitativ superior in comparatie cu produsele similare din piata.

Service-ul

Asiguram clientilor o asistenta completa post-cumparare. Avem  modele logistice adaptate la cerintele clientului si asiguram serviciul de reparatii si recalibrari pentru produsele de automatizare

Continuitatea

Prin contractele de distributie cu furnizorii nostri, asiguram stabilitate si siguranta in deservirea clientilor.

 

Produse

O mare parte din portofoliu este disponibila in shop-ul online, iar la proiectele mai complexe care necesita suport tehnic avansat acordam asistenta la fata locului cu ajutorul specialistilor nostri.

Portofoliul de produse cuprinde un spectru larg de senzori in comutare optici, senzori inductivi, senzori capacitivi, senzori ultrasonici, senzori de masura, bariere si cortine de siguranta, scannere laser de siguranta, senzori pentru identificare coduri de bare, encodere incrementale, encodere absolute, inclinometre, senzori pentru transmisie optica de date precum si sisteme de procesare de imagine.

De asemenea, portofoliul mai cuprinde aparate de masura si control, cum ar fi: debitmetre, senzori si comutatoare de nivel, senzori si comutatoare de temperatura precum si senzori de presiune.

In completare, mentionam gama larga de accesorii gen cabluri de conexiune precum si aparataj de montaj pe panou cum ar fi indicatoare de process, numaratoare, controllere de temperatura, contoare de energie si relee.

Pentru clientii nostri care furnizeaza servicii integrate de asamblare electronica- oferim o gama larga de transformatoare de placa standard si customizate, precum si bobine, convertoare si transformatoare de ignitie.

O parte din furnizorii nostrii: Leuze, Contrinex, ASM-Sensor, Posital, Trafag, Kobold, Fujifilm Measurement-Film, Sensorintruments, Selec, Red Magnetics, Hahn, Inxpect